24 март 2015

Демотивационно писмо за работа

Демотивационно писмо за работа - писмото, което винаги съм искал да напиша! :)Господин Управител,

Не съм готов за работа под стрес, както и за извънреден труд, освен ако за това не съм солидно възнаграден и обезщетен. Честно казано, не ми пука за целите на вашата компания, ако със заплатата си не мога да покривам всички свои текущи разходи, плюс и да ми остане за облекло и обувки, книги, пътувания, почивка и спорт. Действам на принципа колкото парите, толкова и музиката. Също така, изобщо не ме интересува, че сте на загуба и очаквам, че всички законови задължения ще изпълните навреме, и че ще спазвате всички празници, както и годишния ми отпуск.
Факт е, че ще ви напусна веднага, щом открия по-подходяща работа с по-големи шансове за растеж.
Комуникативен съм с приятни и учтиви обноски, но за дразнителите фитилът ми е много къс. Псувам на няколко световни езика, но сериозна кореспонденция и разговор мога да водя само на майчин език и на английски (кажи речи), и не се фукайте с мултинационалността на компанията, тъй като и това, което ви предлагам ви е много.
Това, че от време на време, реализирате сделка със Сърбия, Босна, Хърватия или Словения, не ви прави сериозна мултинационална компания. Следвах 100 години, но смятам за успех, че изобщо завърших факултет в тази страна, каквато е тя към настоящия момент.
Усъвършенствам се непрекъснато и без вас, защото съм любопитен човек и мисля, че животът има смисъл и без да се съсипеш от работа. Реагирам само на положителна стимулация.
Недейте да ме тормозите с тестове и тийм-билдинг глупости. Ако вече си падате по такива европейски "изпълнения", тогава осигурете ми европейска заплата и условия на труд. Това, че сте били на два-три семинара, не ви прави образована личност.
Което не знам, ще науча, не съм дебил. И, да, има неща в живота, които бих правил от чист ентусиазъм, но за съжаление трябва да Ви кажа, че работата, която предлагате, не е едно от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Без спам и реклами!
Всички коментари подлеждат на модерация преди да бъдат публикувани!