24 септември 2013

Рали в Русе 2013! Пак!!!

Искрено се бях зарадвал това лято, когато не  виждах плакати и информация за предстоящо рали в Русе. Нека да напомня за ралито от миналата година.
Даже преди месец се присетих за него и си викам ей тази година няма да има рали в Русе, какъв кеф!
Да, ама не!!!
Рали ще има.
По традиция рали Русе ще се състои на писта "Приста", която е от затворен тип.
И обхваща един от най-натоварените булеварди в града.
Ралито ще се проведе този уикенд - на 28 и 29 септември.
И по традиция всичкия трафик на града, както и тоя от и за Румъния ще минава точно по нашата улица.
Какво щастие, какъв кеф!
Коли, камиони, автобуси, тирове... клаксони, задръствания, невъзможност да се пресече улицата... изгорели автомобилни газове и пепел до небесата изпод автомобилните гуми - какво повече му трябва да човек за да си прекара добре уикенда, в тиха и спокойна обстановка. :)

За информация на русенци затворени за движение ще бъдат булевард "Христо Ботев", булевард "Цар Освободител", както и булевард "България" по-известен в района като "международното" (шосе).

Изместете го това рали в Две Могили бре да му се невиди. Аз рали не искам. За какъв чеп ни е рали в Русе? Само замърсяват въздуха и пречат на движението тия бръмчилки. Поне е добре, че ще бръмчат надалеч от мене и няма да ги чувам. Но за сметка на това ще се радвам на целия градски и международен трафик по нашата улица. Каква чест.

Писна ми... бактън, аман, ай сиктир!
На следващите избори ще гласувам за кмет, който обещае, че няма да се провежда повече такова рали по градските улици и булеварди.

И не само не смятам да ходя на въпросното рали, ами се надявам целия уикенд да вали като из ведро - есен сме все пак и е време.
Така рали Русе 2013 няма да сбере публика, ще видят че е провал и занапред ще го правят в Две Могили примерно. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Без спам и реклами!
Всички коментари подлеждат на модерация преди да бъдат публикувани!